Uutiset

 • Joulutunnelmissa

  Hyvää Joulua kaikille asiakkaille, seuraajille, paikalle putkahtaneille ja tutuille Pieni joululomantapainen tässä edessä 7.1 asti! Viestiä voi silti laittaa sähköpostiin ym, vastaan kun palailen ja kiireelliset asiat tulee parhaiten perille tekstiviestillä. Kuvanvalmistus on myös pienellä katkolla parin viikon ajan, mutta työntouhussa taas 7.1 lähtien.

 • Huikea lapsikuvauspakettitarjous kaikille kuvausvarauksille loppuvuodelle 2018!!

  Tämän ihanan 1-vuotiaan söpöläisen Studio liikkuva kuvasi tapansa mukaisesti monipuolisesti, ajalla ja lämmöllä! Nyt loppuvuoden 2018 aikana varatuille kuvauksille tai ostetuille lahjakorteille ihan huikea kampanja!! Lapsikuvauspaketti tasan 200€, johon sisältyy 5 kpl runsaasta koevedosvalikomasta asiakkaan itsensä valitsemaa ja ammattimaisesti viimeisteltyä sähköistä kuvaa!! (Lisäkuvat vain 30€/kpl)Vastasyntyneen (alle 3kk) vastaava kuvauspaketti on 250€. Varaa siis kuvaus nyt loppuvuoden 2018 aikana, niin saat tämän edullisen ja tasokkaan paketin!

   

 • Uusi tuote vaikkapa joululahjaksi kun tilaat lokakuun 2018 aikana!

  Viime vuosisadan alussa valokuvaamot tekivät kuvistaan tällaisia kauniita lasilinssejä. Itse törmäsin tähän jo lapsena kun ihmettelin upeaa lasipalloa jossa kuva iso-isovanhemmistani näytti taianomaiselta- lähes kolmiuloitteiselta. Aivan kuin he olisivat olleet siinä sisällä. Valokuvaajana haluan nyt tuoda tämän kauniin ja arvokkaan näköisen laatutuotteen takaisin. Voit nyt teettää Studio Liikkuvan valokuvaamista kuvista tämän upean esineen. Linssi on suomalaista käsityötä lasinpuhalluksesta alkaen (Lasistudio Mafka) ja valokuvaajan työ näkyy itse kuvassa. Kun tilaat lokakuun aikana ehdit saada linssin jouluksi. Lokakuun myynninaloitushinta on 105 euroa (norm. 125,-)

 • Studio Liikkuva on muuttanut!

  Studio Liikkuva muuttaa heinäkuun 2018 aikana uusiin tunnelmallisiin tiloihin lähelle Turun satamaa osoitteeseen Kalastajankatu 1 B ( Lainnon Kutomo 2 krs)

  Studiota laitetaan priimaan kuvauskuntoon heinäkuun kesäloman ( 29.7 asti) lomassa. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin elokuun alusta!

  Uudet kuvaukset varataan elokuulle :)

  Terkuin,

  Maria

     

     

 • Ylioppilaat, tervetuloa kuvauksiin!

  Monipuolisuus ja näyttävät kuvat ovat Studio Liikkuvan valttikortti myös ylioppilaskuvauksissa. Jokainen kuvattava saa runsaasti erilaisia ja hyviä otoksia itsestään.

  Ylioppilaskuvaus studiossa on 95,- (sisältäen vähintään 40 koevedosta) ja miljöössä 165,- ( vedoksia vähintään 50). Kuvaukseen kuuluu 1 kpl 14x18 kuva ja lisätilauskuvat ovat nettisivujen kuvatilaushinnaston mukaiset. Muutama kuvanäyte  kuvauksista (lisää kuvia ylioppilaskuvia löydät kuvagalleriasta ):